Jouw tuinarchitect voor een onderhoudsvrije tuin

Wie een fijne tuin heeft, hoeft nooit meer op vakantie. Tenminste, bij wijze van spreken dan. Eén ding is zeker: een fijne tuin is onmisbaar. Zeker op een prachtige zomerdag. Maar hoe maak je van jouw tuin de droomplek die voor jou ogen hebt?

Groen Imago is dé tuinarchitect die voor jou een mooie en onderhoudsvrije tuin aanlegt.
Precies zoals jij dat wilt. Zodat jouw tuin direct als thuis voelt.

Van dromen naar droomtuin

De kans is groot dat je barst van de ideeën voor jouw droomtuin. Je hebt misschien zelfs al een Pinterestbord gevuld met inspiratie. Maar hoe maak je van al die inspiratie een echte tuin? Jouw tuin? Dat is waar wij als tuinarchitect jou bij kunnen helpen. Wij zijn Martien – een tuinarchitect en hovenier met 20 jaar ervaring – en een team van professionals. Samen zorgen we ervoor dat jouw tuin nóg mooier wordt dan je je had kunnen voorstellen. We passen onze ontwerpen altijd aan op jouw smaak en leefstijl.

Hoe gaan we te werk als tuinarchitect?

Het begint met een inventarisatie van jouw wensen. Wil je tegels of planten? Of een combinatie van beide? Wil je een onderhoudsvrije tuin? Een vijver? Zijn er kinderen voor wie je speelruimte wilt? En waar moet jouw tuin verder aan voldoen? Op basis van jouw wensen maken we een ontwerp. Natuurlijk houden we daarbij rekening met jouw tuin. Zo kijken we naar de grond in je tuin, naar de ligging van je tuin en naar eventuele hoogteverschillen.

Kenmerkend voor onze manier van werken als tuinarchitect is dat we niet één soort tuin ontwerpen. Een tuin die wij ontwerpen, is nooit een typische Groen Imago-tuin. Nee, het is een typische tuin van jou. Een tuin die perfect bij jouw smaak, levensstijl en voorkeuren past.

Ben jij tevreden met het ontwerp? Dan gaan wij de tuin voor je realiseren. Dat pakken we natuurlijk vakkundig en met uitgebreide kennis van groen aan. Een mooi resultaat gegarandeerd!

Advies over de juiste plantkeuze

Bij Groen Imago kennen we de plantenwereld van binnen en buiten. Van hortensia’s tot klimop – geen plant heeft voor ons nog geheimen. Daar profiteer jij van als je ons inschakelt als tuinarchitect. Wij weten wat planten nodig hebben, hoe je ze verzorgt en waar planten het beste kunnen staan. Daar adviseren we je dan ook graag over. Wij zoeken de juiste beplanting voor je uit en leveren de beste kwaliteit planten bij je af. Zodat je het hele jaar door van een mooie groene tuin kunt genieten.

Een onderhouds­vrije tuin?
Dat kan!

Heb jij geen groene vingers? Of is tuinieren simpelweg niet een van je hobby’s? Goed nieuws: Groen Imago kan je ook het tuinonderhoud volledig uit handen nemen. Sluit een onderhoudscontract bij ons af. Dan heb jij voortaan geen omkijken meer naar jouw tuin. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is van je tuin genieten. Met volle teugen het liefst.

Waarom Groen Imago inschakelen?

Door Groen Imago in te schakelen als jouw tuinarchitect, profiteer je van deze voordelen:

  • Jouw tuin is bij ons in vakkundige handen.
  • Creatieve en inspirerende ideeën waar jij zelf niet op komt
  • 20 jaar ervaring (gewerkt voor bekende interieur- en exterieurstylisten)
  • Altijd de beste kwaliteit planten
  • Uitgebreide kennis van en advies over groen
  • Ook planten voor een onderhoudsvrije tuin (+onderhoudstips)
  • Altijd een persoonlijk ontwerp en oog voor jouw wensen

Jouw tuindromen waarmaken?

Wil jij ook dat jouw droomtuin niet langer alleen een droom is? Schakel dan Groen Imago in om van jouw tuinplannen een mooie tuin te maken die bij jou past. Neem contact met ons op.

Mail naar info@groen-imago.nl. Of bel naar 06 – 31 97 29 24. Laten we vrijblijvend kennismaken! Wij horen graag meer over jouw plannen.