Tuinman gezocht?
Besteed je tuinonderhoud uit!

Natuurlijk wil je het hele jaar door van je tuin kunnen genieten. Dat betekent dat alle planten mooi in bloei staan, dat je geen last hebt van ongedierte en dat alle planten en bomen perfect gesnoeid zijn. Dat alles vraagt om regelmatig tuinonderhoud. Maar wat nu als je daar de tijd, energie of groene vingers niet voor hebt?

Geen zorgen: dat hoef je dus niet allemaal zelf te doen. Jouw tuinonderhoud is bij ons in vakkundige handen. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin er bloeiend bijstaat. Nu en later.

Tuinonderhoud voor tuinbehoud

Tuinonderhoud is onmisbaar voor een mooie tuin. Dat geldt voor zowel grote als kleine, eenvoudige tuinen. Vergelijk het met een APK-keuring voor je auto. Elke auto heeft eens in de zoveel tijd een grote onderhoudsbeurt nodig. Hetzelfde geldt voor je tuin. Niet alleen houd je zo je tuin mooi, maar ook voorkom je grote kosten op lange termijn. Je wilt natuurlijk niet dat je vanwege achterstallig onderhoud straks voor een enorme tuinklus komt te staan.

Met zo’n één of twee keer per jaar een dag tuinonderhoud kom je al een heel eind. Daar helpen wij je graag bij! Een paar vakkundige handen (met groene vingers) is dan wel zo fijn. Klussen als bomen en planten snoeien zijn namelijk vakwerk. Gelukkig zijn wij goed met groen. Dat soort klussen pakken wij met onze kennis en ervaring voor je op. Zo blijft jouw tuin mooi en gezond.

Wat houdt tuinonderhoud zoal in?

Tuinonderhoud betekent niet alleen dat we de plantjes water komen geven. Nee, daar komt veel meer bij kijken. Het gaat om alles wat nodig is om jouw tuin op lange termijn mooi, evenwichtig en gezond te houden. Als jij met groene vingers gezegend bent, kun je dat misschien wel zelf. Maar ontbreekt het je aan tijd, zin, energie of groene vingers, dan is een tuinman inschakelen een slimme zet.

Tuinman gezocht?
Groen Imago is jouw groenspecialist!

Steeds meer mensen besteden hun tuinonderhoud uit aan een deskundige tuinman. Groen Imago is jouw vakkundige paar groene vingers dat je tuin weer voor lange tijd pico bello in orde maakt. Aan alles wordt gedacht.

Een aantal dingen die we voor je oppakken:

 • Hagen en heesters snoeien
 • Bomen snoeien
 • De grond inspecteren en gezond houden
 • Het gazon vitaal en mooi houden
 • Sierbestrating uitvlakken
 • De vijver netjes houden


Heb je andere tuintaken waar je onze hulp bij kunt gebruiken? Ook die pakken we graag voor je op. Alles om jouw tuin tiptop in orde te houden! Ook zijn wij er graag voor bedrijven die een representatieve tuin willen hebben en houden.

Onze vormen van tuinonderhoud

Tuinman gezocht? Wij kijken altijd mee naar jouw wensen. Daarom bieden wij 3 vormen van tuinonderhoud. Jij kiest zelf de vorm die het beste bij jou past.

Los tuin­onderhoud

Schakel ons in voor tuinonderhoud zodra je ons nodig hebt. Voor een kleine klus of een grote onderhoudsbeurt. Jij vraagt, wij snoeien. Let op: tijdens de piekseizoenen kan het zijn dat je iets langer op onze hulp moet wachten.

Onderhouds­abonnement

Kun je onze groene hulp vaker gebruiken? Dan spreken we graag een abonnement met je af. Samen kijken we hoe vaak je ons nodig hebt en plannen we de afspraken vooruit. Zo weet je waar je aan toe bent. En wij ook.

Periodiek tuin­onderhoud

Wil je je tuin in het voor- en najaar standaard een grote beurt geven? Goed idee! We plannen graag jaarlijks twee keer ruimte voor je in. Zodat jouw tuin er het hele jaar door mooi bijstaat.

Over Groen Imago

Waarom je tuinonderhoud uitbesteden aan Groen Imago?
 • Jouw tuin staat er het hele jaar door mooi bij.
 • Bespaar tijd en geniet toch van een groene tuin.
 • Profiteer van onze deskundige kijk op groen.
 • Laat die grote onderhoudsbeurt over aan een vakkundig tuinman.
 • Altijd een onderhoudsabonnement dat bij jou past.
 • Behoefte aan nieuwe planten of ideeën? Ook daarvoor zit je bij ons goed.

Jouw tuin altijd op orde? Neem contact op!

Tuinman gezocht? En wil jij ook zeker weten dat jouw tuin er het hele jaar door mooi en gezond bijstaat? Besteed dan het onderhoud uit aan Groen Imago. 

Mail naar info@groen-imago.nl. Of bel naar 06 – 31 97 29 24. Dan denken we graag met je mee over een passende oplossing.