Over Groen Imago
dé groenspecialist

Wij doen groen. Dat is in drie woorden waar wij – Groen Imago – ons dagelijks mee bezighouden. Wij zijn een allround groenspecialist die al jouw groenprojecten oppakt. Schakel ons in voor een innovatieve groene oplossing voor jouw tuin, woning of kantoor. Van dakterrassen tot groene muren – wij maken jou blij met een groen resultaat waar jij van kunt genieten. Genieten in het groen noemen wij dat.  

Niet zomaar een hovenier

Hoveniers zijn er volop. Maar jij wilt niet zomaar een hovenier. Je wilt een hovenier die bij jou past. Die realiseert wat in jouw hoofd zit. En die precies dát groene project maakt waar jij dagelijks van kunt genieten. Eentje die naadloos past bij jouw leven of bij je bedrijf.

Als dát is wat jij zoekt, dan is Groen Imago dé hovenier voor jou. Bij ons is geen ontwerp hetzelfde. Een ontwerp dat typisch Groen Imago is, bestaat niet. Een ontwerp dat typisch jou is wel. Wij maken namelijk altijd een groen ontwerp dat bij jouw smaak, levensstijl en wensen past. Dat maakt ons dé groenspecialist.

Wij doen groen

Wij zijn niet zomaar een hoveniersbedrijf. Wij gaan verder dan dat. Bij ons als groenspecialist zijn al jouw groenprojecten in goede handen. Van mooie kamerplanten tot een prachtig tuinontwerp. En van een groen dak tot een verticale tuin in huis. Wij doen groen. In elke zin van het woord. Met onze deskundige kijk en jarenlange ervaring pakken wij jouw groene projecten graag voor je op. Zodra we groen licht van jou krijgen, gaan wij direct aan de slag.

Over ons

De gezichten achter Groen Imago? Dat zijn wij: Martien en Annemien Lek, samen met ons deskundige team. Sinds 2011 werken wij vol enthousiasme aan mooie groenprojecten. Maar eigenlijk gaat onze geschiedenis vele jaren terug in de tijd. Martien is zelfs geboren met groene genen. Zijn opa en vader runden een familiebedrijf in het veredelen van anjers. Meewerken en helpen bij kwekerijen doet hij dus al van jongs af aan. Daarnaast heeft hij 10 jaar gewerkt voor een trendsettende groothandel voor interieurbeplanting.

Al jarenlang was Martien persoonlijke groencoach voor vele vrienden en bekenden. Aan creatieve en inspirerende ideeën nooit een gebrek. Inmiddels heeft hij van groen advies zijn werk gemaakt als groenspecialist. Alweer heel wat jaren dus! Via Groen Imago geeft hij jou advies over jouw groene projecten. Om daarna samen met het team de handen uit de mouwen te steken en de plantenplannen waar te maken.

Wat is kenmerkend voor Groen Imago?

Bij Groen Imago is jouw groenproject in goede handen. Met veel enthousiasme, ruim 20 jaar ervaring (o.a. bij bekende interieur- en exterieurstylisten) en met de beste kwaliteit groen gaan wij voor jou aan de slag.

Bij ons ben je verzekerd van:

  • Tijd besparen en tóch een groene omgeving die jou gelukkig maakt
  • Creatieve en inspirerende ideeën waar jij zelf niet op komt.
  • Een deskundig ontwerp dat helemaal bij jou past
  • Profiteren van 20 jaar ervaring en uitgebreide kennis van groen
  • Altijd de beste kwaliteit planten (ook onderhoudsarme planten!)
  • Advies over de verzorging, zodat je blijvend van het ontwerp kunt genieten

Schakel ons in als jouw groenspecialist

Wil jij ook een groene omgeving die jou gelukkig maakt? Blijf niet wegdromen van een prachtige tuin of een groene werkplek, maar schakel ons in. Als groenspecialist maken wij jouw groenwensen waar.

Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking of voor een vrijblijvende offerte.
Mail naar info@groen-imago.nl of bel 06 – 31 97 29 24