Groen op kantoor
met onderhoudsvrije
kantoorbeplanting

Groen doet goed. Ook op kantoor. Het is bewezen dat groen op kantoor zorgt voor een betere concentratie en betere prestaties. Daarnaast is groen goed voor meer zuurstof, minder fijnstof en geluidsdemping in jouw kantoor. Oftewel, met planten maak je van jouw werkplek een fijnere plek. Dat wil jij toch ook?! Groen Imago helpt je om jouw werkplek van mooie kantoorbeplanting te voorzien.

Advies over het juiste groen op kantoor

Wij begrijpen dat jij zo je eigen wensen hebt qua groen op kantoor. Je kantoor heeft een bepaalde uitstraling en daar past de ene plant beter bij dan de andere. Juist dat is ook waar onze expertise ligt. Als ervaren groenspecialisten hebben wij al vele kantoren van een groene toevoeging voorzien.


Graag geven we ook jou advies over geschikte kantoorbeplanting voor jouw kantoor. We kijken mee naar de ruimtes en luisteren naar jouw wensen. Op basis van o.a. jouw wensen, het interieur van je bedrijf en de lichtval maken we een ontwerpplan. We kiezen de juiste plekken voor planten en geschikte plantsoorten uit. Ook geven we je onderhoudstips of kunnen we het onderhoud op ons nemen. Daarna komen we de planten bij je leveren.

Onderhouds­vriendelijke kantoor­beplanting

Op kantoor ben je om te werken. Niet om de hele dag planten te verzorgen. Daar houden wij in onze adviezen voor je kantoor rekening mee. Daarom kun je bij ons ook terecht voor onderhoudsvriendelijke kantoorbeplanting. Wij denken graag met je mee over een slimme en onderhoudsvrije oplossing.

Daarnaast maken we gebruik van planten die speciaal voor hydrocultuur bedoeld zijn. Dit houdt in dat de planten niet in de aarde, maar in hydrokorrels kunnen staan. Door de poreuze structuur hebben deze korrels een perfecte water-luchthuishouding. Heel onderhoudsvriendelijk dus!

Ook leveren wij slimme plantenbakken. Onderin de plantenbakken zitten het water en de voeding, zodat de planten maar één keer per maand water nodig hebben. Op een watermeter kun je precies aflezen hoeveel water er nog in zit.

Ook voor onderhoud van je kantoor­beplanting

Graag geven we ook jou advies over geschikte kantoor­beplan­ting voor jouw kantoor. We kijken mee naar de ruimtes en luisteren naar jouw wensen. Op basis van o.a. jouw wensen, het interieur van je bedrijf en de lichtval maken we een ontwerpplan. We kiezen de juiste plekken voor planten en geschikte plantsoorten uit. Ook geven we je onderhoudstips of kunnen we het onderhoud op ons nemen. Daarna komen we de planten bij je leveren.

Standaard komen wij na 2 maanden langs om te checken of jij tevreden bent met jouw groene kantoor. Wil je dat wij alle onderhoud op ons nemen? Neem dan een serviceabonnement bij ons af. Dan nemen wij de gehele verzorging over. Wij zorgen ervoor dat jouw planten er altijd mooi bij staan. Ook als jij er even niet bent.

  • Wij controleren je planten op insecten en schimmels en bestrijden die.
  • We halen verkleurde bladeren weg.
  • We stoffen de planten af en binden ze op.
  • We maken de bakken grondig schoon.
  • En we geven alle planten voldoende water en de juiste voeding.

Waarom Groen Imago?

Groen Imago is niet zomaar een kenner van groen. Wij zijn dé groenspecialist voor interieur en exterieur. Al vele kantoorpanden hebben wij van een groen tintje mogen voorzien. Jouw kantoorplanten en vragen daarover zijn bij ons dus in goede handen. Dit altijd met veel enthousiasme en naar volle tevredenheid. Want 100% tevreden klanten – dat is waar wij voor gaan. Met onze jarenlange kennis van groen helpen we jou aan een groenplan op maat.

Advies over jouw kantoorbeplanting of onderhoud uitbesteden?

Wil jij ook deskundig advies over mooie planten voor bij jou op kantoor? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw plantenonderhoud aan ons uit te besteden?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Mail naar info@groen-imago.nl. Of bel naar 06 – 31 97 29 24. We horen graag van je!